Winkeliersvereniging Vrijheidsplein bezoekt Looborch in Zeist.

17 april 2020
U bevindt zich nu op: Home » Winkeliersvereniging Vrijheidsplein bezoekt Looborch in Zeist.

Winkeliersvereniging Vrijheidsplein bezoekt de Looborch in Zeist.

Met een aantal goed gevulde boodschappentassen kwamen Marcel en Saskia aan bij de Looborch in Zeist. Dit is een ouderen centrum dat ook wordt getroffen door het Corona virus. Het werd met veel enthousiasme ontvangen door een medewerker van de Looborch.

Marcel: We leven in een vreemde tijd. En we hebben het veel over de zwakkeren in onze samenleving. En natuurlijk is het Corona virus heel erg. Maar de ouderen onder ons worden nu dubbel gestraft. Ze moeten oppassen voor het virus en daar door worden ze door de maatregelen van de overheid ook nog eens geraakt dat ze geen bezoek mogen krijgen.

Saskia hierop aanvullend. Mijn moeder zit hier en de eenzaamheid is niet uit te leggen voor deze mensen. Dan is het leuk dat er toch door anderen aan hen gedacht wordt.

Marcel: Wat wij gedaan hebben als vereniging is een hele kleine moeite. Iedereen heeft wel een vader ,moeder, opa, oma in hun familie die ze niet mogen zien. Als we allemaal iets kleins doen, helpt het wellicht om de ouderen een hart onder de riem te steken.

Onderwerpen

Meer nieuws en aanbiedingen

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Nu eenvoudig delen op social media!